Träningspiraten anfaller

Att gå på spinning kräver en biljett och den får man genom att anmäla sig till ett pass antingen genom att man bokar via internet eller på själva friskvårdsanläggningen. Eller så gör man som jag, man snor en pass så fort man får tillfälle. Alla pass som inte har hämtats inom fem minuter innan ett pass börjar är fritt villebrå. Jag är maran som nästintill kan sniffa till mig då någon är sen och jag hugger passet rakt under näsan på dem.

Jag skiter i att de har nyårslöften att hålla, att de har diet och ska bli snygga till badsäsongen 2008. Jag har behov och jag kan verkligen inte boka pass. Jag är så pass inkonsekvent i min anala vardag att jag vet att jag ska träna men jag vill inte bestämma långt i förväg när det ska ske. Jag har verkligen försökt, men om man missar sitt pass mer än tre gånger fryser det kortet och det vore katastrof. Vad ska jag då göra? Jag har ju massvis av fritid att döda.

Det som är värre i mina ögon, en dödssynd på träningslokalen är att stressa folk vid styketräning. Endel står och suckar och hymlar med ögonen om de vill ha en maskin man sitter vid, de kan inte ta en annan under tiden. Har instruktören sagt att det finns siffror på maskinerna så är det givetvis i nummerordning de vill ta dem.

Idag var jag extra noga med att träna för snart ska jag till en sjukgymnast och då lär jag få sluta upp med en del träning. Får passa på och njuta nu innan jag får diagnosen: ålderskrämpa och infektion av latmasken. Det är faktiskt lite av ett nederlag att ha så ont i höften att behöva uppsöka sjukvård. Det är ju bara folk med grått hår som går till sjukgymnast. Men åandra sidan, det skulle vara skönt att få hjälp så att jag kan gå igen, det är ett litet plus :) Imorgon ska jag träffa en ergonom som ska hjälpa mig att sitta rätt… alltså… Ja ja får säga mer om saken imorgon *jisses*.

För att konstrastera mot träningen var dagens fynd/gåva, godis från Moskva. Alltid underligt med snarra från utlandet, lite sötare, lite konstigare färg men ack så smarrigt vid trefikat på eftermiddagen.

godis från moskva2008

Annonser

There are no comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: