Snäll innerst inne

zappar en sköldpadda2008PaljettenQ

Att tvätta är något som lockar fram det mest elaka i mig. Jag kan knappt förstå att jag besitter denna ondska när jag ser grannen ta den obokbra maskinen framför mig. Jag lurpassade på att hennes maskin blir klar och ignorerar att hon hade tänkt tvätta flera maskiner till. Det är först till kvarn som gäller. Jag skulle inte sträcka mig till att kasta hennes tvätt på golvet eller nåt sånt. Nej, det är min egen nytta som råder, men jag skäms över att jag sabbar hennes tvättrutin.

Det blev lite som att palla äpplen… så där spännande som när man tror att man just ska bli upptäckt. Jag liksom lurpassade på hennes maskin så att den precis hann tvätta klart. På två röda hann jag ta ut hennes tvätt och lägga den i en krog, slänga in min tvätt, dosera pulver, starta maskinen och rusa ut ur stugan. Jag slängde igen dörren och exakt i den stund låset klickade bakom mig insåg jag till min förfäran att jag hade glömt nycklarna på bänken där inne!! FAAAAAN!

Jag blev tvungen att stå där och vänta på att någon som skulle komma förbi och låsa ut mina nycklar. Med stor sannolikhet var det ju hon den där jag norpade maskinen av som skulle komma. Fatta vad pinsamt. Men till min största lycka denna dag var det en annan dam som kom ner för att boka tid som blev min räddning. Jag undslapp att ta en konflikt denna gång. Adrenalinet var skyhögt i mig i ett par timmar och jag fick en energikick som fick mig på gott humör. Jag kan bli så där nöjd när jag inte beter mig präktigt och moget, vilket jag hela tiden får höra av andra säga om mig. De borde bara veta…*Skrattar rått*

Annonser

Ett svar

  1. *skrattkramp*
    Låter bli att säga något präktigt som ”synden straffar….” ;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: