Krämpans geografi

Jag känner att jag lever. Just för tillfället känner jag av kroppens svagheter och immunförsvarets anfall mot inträngande infektioner. Jag fick just veta att min nya ömma knöl bakom örat är en körtel som sprider hormoner och den är sjuk. Det fick jag lära av min kollega som har observerat flera fall av knölar. Jag som trodde det var en ny geniknöl…*S*

Är det ett ålderstecken att prata om krämpor? Har jag gått och blivit tant? När jag träffar folk och de frågar hur det är med mig brukar jag hurtigt säga att det är hur bra som helst med mig. Men nu knorrar jag över det ena och det andra. Dessutom börjar det bli svårt att dölja höftvärken, jag går som en pirat med träben. Några bekanta i konstkretsen som alltid dyker upp på evenemang sa i helgen; – Du ser ju fördjävlig ut, vad har du gjort?  – Ehhh… Hej på er också.

Jag är medlem i ett forum som heter FunBeat, där för jag dagbok över min träning och diskuterar träning med andra idoga motionärer. Nå, idog och idog, jag gör mitt bästa. Där har jag upptäckt att det är rent av vanligt att prata om krämpor. Ju närmare hälsans källa man kommer destu fler krämpor har vi. Om jag skulle lägga mig på sofflocket och verkligen lägga upp benen högt på ett berg av kuddar, skulle jag bli frisk och kry som en pärlmussla då tro?

Annonser

4 svar

 1. Tant?! nehejdå – bara lite charmigt ynklig… *S*
  Det där med krämpor vid hälsans källa är verkligen en intressant iakttagelse. Kanske beror det på att hälsan just är i fokus – och då blir ohälsan det också? För man inser vad man kan förlora?
  Eller så är det bara ett sätt att hitta något att skylla på. ”Nej jag är inte i dålig form, jag är bara förkyld, har senadrag under foten, tarmvred och misstänkt hjärntumör. Det är därför jag inte orkar ta 20 kilo i bänkpress just idag.”

 2. Ha ha ha…verkligen , det har jag också suttit och funderat på om det är så att man har krämpan som ursäkt. En del skyller sin otränade buk på att de ska föda barn om två veckor…. någon måtta får det väl ändå vara! *ler under kort lugg*

 3. Ja, det är förskräckligt va´ folk kan vara lata… *S*
  Borde man lägga till saker som *ironi* för att dina läsare inte ska missförstå tror du?

  Appropå dina krämpor – den där piratgången tänker du göra nåt åt va? Vill ju inte att du blir shanghajad på en öde ö och blir sittande skrålande efter rom. Läkaren, typ bums, kanske?

 4. Jag räknar iskallt med att de få som hittar hit också såg ironin i korvspadet;)

  Bara jag får en flaska Silver ellanåt så ska jag vara en snäll sjöbuse:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: