Vad har du gjort?

arbete-2008-paljettenq

För att känna tillfredställelse efter en hel arbetsdag behöver man inte ha kaklat ett helt badrum och översatt en hel bok. Utan man kan ha gjort klart ett delmål som gör att man kan se fram emot nästa dag. Nu tar jag på mig mössan och far hem med ett leende på läppen, längtar till jobbet imorgon :)  Vad har du gjort idag? På en skala ett till fem hur bra har din dag varit hittills?

 paljettenq-2008-paljettpaljettenq-2008-paljettpaljettenq-2008-paljettpaljettenq-2008-paljett

Min dag får fyra Paljetter av fem möjliga. Tänk vad lite det behövs för att göra en lycklig?

Annonser

7 svar

 1. Jag är också nöjd med dagen som gick i ett snigeltempo som passade mig, gick en längre sväng med Watson och var rätt nöjd med att jag orkade gå så pass långt utan större besvär.
  Passade på att stanna till vid perrongen där en 17-åring klämdes till döds i lördags natt mellan perrong och tåg. Alla vackra blommor, dikter och tankar som andra ungdomar lämnat på platsen och så alla ljus. Pojkens foto stod där och på ett papper stod Varför? Pappa
  Då blev jag så rörd och lessen att jag höll på att gå i bitar.
  Så dumt så onödig med onyktra bråkande ungdomar på en perrong mitt i natten.
  Men resten av dagen var finemang med besök av dottern och jag fick en kanonfin salladsskål från Höganäs som hon köpt på beställning åt mig när hon var där nere på besök i veckan som gick.
  Min dag får nog 3½ paljetter av mig.
  Kram

 2. Kan inte dagen ha varit underbar utan att man har presterat ett enda delmål, en dag där man struntat i alla måste, glömt allt viktigt och oviktigt och bara vara uppfylld av att det kan vara härligt att leva?

  Min dag har spenderats i föreläsningssal där jag suttit och tittat ut över en höstlik vacker Hagapark och filosoferat över tingens varande. Dagen får 4 paljetter. :-)

 3. Det kanske inte är alltid de stora sakerna som gör en dag lyckad helt enkelt…

 4. Är inne på Åsas linje. Mina allra bästa dagar har jag när jag lyckats släppa alla måsten och alla mål. Bara gå runt och vara. Och vara helt tillfreds med det. Såna dagar ät klart femstjärniga.

  Gårdagen får inte mer än 3 paljetter. Men dagen idag, eller morgondagen, ser glittrigare ut. Lunch?

 5. Den där lunchen gjorde att det blev en femma idag:) Solen sken och trevligt tjatter över bordet.. alltid lika roligt!

 6. Jag sitter med frukosten och blir glad av ditt inlägg och känner mig peppad att dra till jobbet för att avklara ett litet delmål :-) Fem ultraschmultror så far alltså!

 7. Vilken grej att vara så på G direkt på morgonen! Hoppas det blir en femma hela dagen:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: