Förfest en beige sak

Jag är på gång , jag ska iväg. Snart  *promis*

Snart är det fest, wohooo… jag har varit på väg i flera timmar. Jag tog en paus, andra kallar det en tupplur. Jag tog en raggardusch, andra kallar det en spakväll. Oj klockan är 22.20, bästa att plocka fram en hink med färg, jag känner mig en smula konturlös. Jag ska på fest, fyfan… *party party* (snart, jag ska bara)

Annonser

5 svar

 1. Åh, det var länge sedan jag kände den där euforisk känslan av att vara på väg till ett party, alla förväntningar och fixande innan med kläder, smink och en fördrink.
  De bästa festerna var ofta de man bara halkade in på utan att vara ett dugg förberedd, då jäklar i min låda fick man kul och napp på både det ena och andra.

  Nu för tiden skojar jag till det med marsipangrisens 1-års kalas, det du är grejer för en farmor. Visst låter farmor äldre än mormor, stelare, segar, mest negativt på alla vis. Nä, det är mormor man ska vara … kanske blir jag även det med lite tur … dottern bara jobbar är mitt i karriären och jag undrar om hon inte blir kvar där?
  Den som lever får se.
  Hoppas nu att du får kul på partyt, kram påre min bästa konstnärsvän.
  Ps. Jag älskar kvasten du har ritat i ett annat inlägg, kan man beställa en sån av dig med ett enda hjärta, rött hängande någonstans i kvasten?
  Kram

 2. He he he… jo festen blev bättre än väntat. Jag var där ett par timmar innan jag kunde konstatera att det är roligast att komma (sent) när det är roligt och gå när det är roligt, så har man haft roligt hela tiden.

  En Kvast? Absolut! Jag kommer till din blogg och frågar om storlek och andra detaljer :)

 3. Tjingeling PaljettenQ … Åhh så kul, jag tänkte ha det som sidhuvudsbild där uppe i bloggen, jag gillar ju att byta bilder/gardiner men kvasten kan bli en bild som återkommer då och då.
  En liggande kvast med ett varmrött hjärta hängande någonstans vore så fint. Sidhuvudsbilden vill ha 760×190 pixel har de skrivit.
  Sen vill jag att du skriver din signatur så klart, jag känner mig stolt över dig och ditt fina ritande, så ta ett hörn till ditt namn. Själv är jag i streckgubbe gänget när det gäller att rita.

  Min mailadress är ellamags@hotmail.com

  Stressa nu inte för min del utan ta det när du kan i lugn och ro.
  Kram

 4. En kvast kommer lastat :)

 5. Så fiiiin!! Tusen Tack!
  Imorgon ska jag fixa lite med texten som är kvar från min gamla, just nu kommer jag inte in där vet inte varför? Men det fixar sig nog.
  Kraaaam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: