Mat för finsmakare

Tvådagarsmeny:

31 december ~ Hummer och champange
1 januari ~ Pizza

Annonser

4 svar

  1. Ha ha ha!
    Exakt så är det ju. Ena dagen äter man det godaste goda, dagen efter äter man flottigt junk…

    • Båda salt och fet mat är ju gott emellanåt. Helst som man några timmar tidigare gav ett nyårslöfte om tvättbrädor och ultralopp i fjällen ;)

  2. 31 december: Potatissoppa med löjrom och oxfilé.
    1 januari: Löjromstoast och lammfilé.

    • Inga regler utan undantag… :)
      Vi skippade pizzan vi också, men det är märkligt att man lägger ner 160 kr på pizza då hemlagat är billigare och godare. Man får ju rätt lyxig mat för den där pizzapengen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: